Skip to main content

5 Bästa Kryptovalutor att Investera i Nu, Efter att Pepes Kurs har Sjunkit Kraftigt

--News Direct--

Efter att ha fångat kryptovaluta investerarnas intresse under början av maj har det populära meme-coinet Pepe Coin ($PEPE) genomgått en betydande kursnedgång under de senaste dagarna.

Många investerare ställer nu frågan om Pepes storhetstid är över, särskilt eftersom denna kryptovaluta för närvarande handlas till ett pris som är 65% lägre än toppnoteringen den 5 maj.

Men samtidigt som Pepe tycks tappa i styrka, har ett antal nya och trendande kryptovalutor och altcoins gjort entré på scenen, var och en med en anmärkningsvärd potential att nå toppen.

I denna artikel kommer vi att utforska fem av de bästa kryptovalutorna och altcoins med stor potential, som är värda att hålla ett öga på, tack vare deras unika användningsområden, starka stöd från deras gemenskap och gedigna framtidsperspektiv.

1. AiDoge ($AI)

Först ut på vår lista över bästa och trendande kryptotokens är AiDoge ($AI). Detta banbrytande meme-coin har gjort ett betydande intryck på marknaden under den senaste månaden genom att dra in mer än 12 miljoner dollar under sin pågående förhandsförsäljning.

Under denna fas kan tidiga investerare köpa $AI till ett rabatterat pris jämfört med det förväntade CEX-listningspriset på $0.0000336.

Investerare har varit ivriga att investera i $AI inför denna listning, som planeras ske under de kommande veckorna.

Det som skapar denna exceptionella efterfrågan är AiDoges meme-generator, uppbyggd på Ethereum-blockkedjan.

Detta verktyg gör det möjligt för användare att skapa och dela roliga memes, vilket i sin tur förenklar processen att gå viral på sociala medieplattformar.

Enligt AiDoges vitbok kan användare dessutom dela sina skapade memes på AiDoges offentliga vägg. Dessa memes kan röstas upp eller ner – och skaparna av de mest populära memen får $AI-belöningar varje månad.

Med AiDoges oemotståndliga charm och nyskapande meme-generator, är det inte svårt att förstå varför investerare är positiva till detta projekt – vilket gör det till en av de mest framträdande kryptolanseringarna 2023.

2. yPredict ($YPRED)

En annan kryptovaluta som har fått investerare att tala under den senaste veckan är yPredict ($YPRED). Detta spännande projekt syftar till att revolutionera forsknings- och analysprocessen för kryptovalutainvesterare genom att tillhandahålla en mängd värdefulla verktyg och funktioner.

En av de mest spännande funktionerna är "yPredict Marketplace" – en marknadsplats där AI-specialister kan marknadsföra sina skräddarsydda prediktiva modeller.

Handelsinvesterares kan få tillgång till dessa modeller genom att betala en månads- eller årsavgift i $YPRED – yPredicts egna token.

Dessutom kommer yPredicts ekosystem också att erbjuda automatisk igenkänning av diagrammönster, avancerade tekniska indikatorer, AI-drivna prisprognoser, analys av handlares sentiment och mycket mer.

yPredict kommer även att ha sin egen staking-protokoll, där $YPRED-innehavare kan låsa upp sina tokens för att tjäna återkommande tokeniserade belöningar.

Precis som AiDoge befinner sig yPredict mitt i en framgångsrik förhandsförsäljningsfas och har samlat in imponerande 1,5 miljoner dollar i finansiering från tidiga investerare.

Denna förhandsförsäljning är nu i steg 5, vilket innebär att investerare kan köpa $YPRED tokens för $0.07 – 71% lägre än det avsedda CEX-listpriset.

3. Ecoterra ($ECOTERRA)

En annan krypto som är värd att hålla ögonen på är Ecoterra ($ECOTERRA) – ett blockkedjebaserat ekosystem som belönar användare för att bidra till kampen mot klimatförändringar.

Ecoterra gör detta huvudsakligen genom sin skräddarsydda "Recycle2Earn"-app, som ger $ECOTERRA-tokenbelöningar när en användare deponerar glas, kartong och andra material i en återvinningsautomat (RVM).

Denna app kommer även att dela ut belöningar till användare som donerar gamla klädartiklar eller driver sina hem med hjälp av förnybara energikällor, som solenergi.

Ecoterra kommer även att innehålla en marknadsplats för koldioxidkompensation, där användare kan kompensera sitt koldioxidavtryck genom att köpa verifierade koldioxidkrediter med hjälp av $ECOTERRA (eller andra kryptovalutor).

Dessutom kommer Ecoterra att ha en "Impact Profile", som offentligt visar de miljövänliga åtgärder som individer och företag vidtar.

Ecoterra är fortfarande i sin förhandsförsäljningsfas, vilket ger investerare en unik möjlighet att köpa $ECOTERRA-tokens till ett lågt pris.

Just nu finns tokens tillgängliga för bara $0.0085 – ett erbjudande som har hjälpt Ecoterra att samla in över 4,2 miljoner dollar i finansiering (och räkningen fortsätter).

4. DeeLance ($DLANCE)

DeeLance ($DLANCE) är en decentraliserad plattform för frilansarbete och rekrytering byggd på Ethereum-blockkedjan. Med DeeLance kan klienter och frilansare komma samman på ett smidigt sätt, med fördelar från NFT- och metaverse-integration.

En av de mest övertygande aspekterna av DeeLance-ekosystemet är dess hastighet och kostnadseffektivitet. Klienter behöver endast betala 2% av det totala betalningsbeloppet, medan frilansare betalar 10% – betydligt lägre än hos etablerade aktörer som Upwork och Fiverr.

Dessutom, eftersom betalningar regleras med hjälp av $DLANCE, DeeLances egna token, kan frilansare få betalt direkt – inget mer väntande i dagar (eller till och med veckor) för att få betalt för sitt arbete.

En annan spännande funktion på DeeLance-plattformen är den skräddarsydda metaverse-världen, där klienter och frilansare kan interagera virtuellt. DeeLance planerar till och med att lansera sin egen NFT-marknadsplats, vilket gör det möjligt för frilansare att offentligt visa sitt arbete för klienter att bläddra igenom.

Liksom projekten listade ovan genomgår DeeLance sin förhandsförsäljning, vilket redan har samlat in mer än 1 miljon dollar i finansiering.

Potentiella investerare kan fortfarande köpa $DLANCE-tokens före plattformens lansering för $0.033 – betydligt lägre än det tänkta listningspriset.

5. Launchpad XYZ ($LPX)

Slutligen är Launchpad XYZ ($LPX) ett nytt kryptoprojekt som syftar till att skapa en "hub" för allt som rör Web3.

Det innebär att Launchpad XYZ-plattformen kommer att innehålla verktyg och funktioner dedikerade till krypto-handel, NFT-investeringar, spela-för-att-tjäna (P2E) spel, metaverse-upplevelser och mycket mer.

Målet för utvecklarna är framförallt att förenkla processen för att interagera med alla dessa Web3-teknologier för miljontals användare över hela världen

Några av de funktioner som kommer att ingå i Launchpad XYZ:s plattform är en supersnabb handelsterminal, en NFT-börs, en marknadsplats för fraktionerade tillgångar, en Web3-plånbok och ett bibliotek för metaverse-upplevelser.

Dessa funktioner kommer att stödjas av $LPX – Launchpad XYZ:s egna utility-token. Denna token kommer att krävas för att betala plattformsavgifter men kan också stakas för att få tillgång till Launchpad XYZ:s premiumfunktioner.

Launchpad XYZ:s tio-stegs förhandsförsäljning är fortfarande igång och har hittills samlat in över $500k. För tillfället erbjuds potentiella investerare att köpa $LPX-tokens för $0.0445 – vilket är nästan 27% lägre än det planerade CEX-listningspriset.

DISCLAIMER: Detta ska inte ses som investeringsråd. Kryptovalutor är volatila tillgångar, gör din egen research innan du investerar och investera bara pengar du har råd att förlora. Vi kan få provision när man klickar på länkar i den här artikeln.

Contact Details

Finance News

Alex Brown

alex@financenews.com

View source version on newsdirect.com: https://newsdirect.com/news/5-basta-kryptovalutor-att-investera-i-nu-efter-att-pepes-kurs-har-sjunkit-kraftigt-991976290

Data & News supplied by www.cloudquote.io
Stock quotes supplied by Barchart
Quotes delayed at least 20 minutes.
By accessing this page, you agree to the following
Privacy Policy and Terms and Conditions.